De functie

In de ochtend check je je mailbox voor spoedaanvragen. Na het dagelijkse overleg met collega’s, ga je aan de slag met de tactisch aangelegde voorraad. Je vult de artikelen aan waar nodig en onderhandelt over extra capaciteit bij onze leveranciers. In de middag ga je aan de slag om verder invulling te gaan geven aan de inkoopstrategie van uitbreiding van aantal leveranciers of bundelen van inkoopvolume. We opereren in een dynamische industrie waarin korte levertijden hét verschil maken. Door jouw inzet blijft onze voorraad op peil en kunnen we snel blijven leveren.

Jouw profiel

  • Afgeronde HBO opleiding in een logistieke of commerciële richting
  • NEVI 1 diploma of bereid om deze opleiding te volgen
  • Aantal jaar relevante werkervaring
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Duits en/of Frans is een pré)
  • Ambitie om jezelf verder te ontwikkelen als inkoper

Je bent stressbestendig en communiceert helder met verschillende stakeholders. Met een flinke dosis ambitie en het spreken van een extra taal scoor je pluspunten.

Wat Lagersmit biedt

Wij bieden je een fulltime dienstverband in een internationale en groeiende organisatie. Onze 80 medewerkers hebben allemaal hun eigen expertise en één van onze kernwaarden is dat we samenwerken (intern en extern) als goede vrienden. Dat leidt tot een open en platte organisatie, waarin eigen initiatief meer dan gewaardeerd wordt. Bij Lagersmit bepaal je je eigen koers. We dragen bij aan je ontwikkeling en geven we je mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen. Een greep uit onze secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • 40 verlofdagen (27 vakantie- en 13 ADV dagen)
  • Flexibele werktijden
  • Thuiswerkregeling & faciliteiten
  • Winstdelingsregeling

Momenteel werken we nog veel vanuit huis. Uiteraard zorgen we voor een goede thuiswerkplek met bureaustoel, laptop en in hoogte verstelbaar bureau. Natuurlijk ontvang je een passend salaris, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling én je dagelijkse portie fruit.

Direct solliciteren

Vul onderstaand formulier in om direct te solliciteren. Stuur je liever een e-mail? Solliciteer dan door je CV en korte motivatie te sturen naar Mevr. Patricia van der Spek-Pols via solliciteren@lagersmit.com.

 

Over Lagersmit

Lagersmit is een Nederlandse organisatie met een groots internationaal karakter. In de afgelopen 165 jaar hebben we ons ontwikkeld tot een marktleider op het gebied van afdichtingen. Je vindt onze afdichtingen onder andere op jachten, baggerschepen, nucleaire energiecentrales, gemalen en getijdenturbines. Op onze moderne productielocatie worden de afdichtingen ontworpen en gefabriceerd. In samenwerking met onze klanten streven wij naar de beste en innovatieve oplossingen. We geloven dat het altijd beter kan en daar gaan we dan ook voor!

 

Meer over Lagersmit

Vacatures

Is deze vacature niet wat je zoekt? Stuur ons een open sollicitatie of bekijk ons overzicht van openstaande vacatures!

Bekijk vacatures

Solliciteren

Herken je jezelf in de omschrijving en spreekt de functie van Junior Strategic Buyer je aan? Solliciteer dan door je CV en korte motivatie te sturen naar Mevr. Patricia van der Spek-Pols. Acquisitie, het zonder opdracht voorstellen van kandidaten, ZZP-ers, interimmers e.d. wordt niet op prijs gesteld en niet door Lagersmit in behandeling genomen.

Patricia van der Spek – Pols

HR Officer

General phone number