De opdracht

De eerste stappen voor onze Liquidyne® pompasafdichtingen in de mijnbouw zijn inmiddels gezet. De focus ligt op Noord-Amerika en Canada, maar wij weten dat er nog veel meer potentie zit in de mijnbouw. Het is aan jou om door middel van marktonderzoek de wereldwijde hotspots te bepalen. Vervolgens breng je de doelgroep in kaart aan de hand van persona’s. Je levert daarna een concreet plan op, waar we direct mee aan de gang kunnen.


Onze producten worden al veel gebruikt voor bagger- en industriële pompen. Met de afdichtingen voor speciale mijnbouw pompen willen we een volwaardig nieuw segment ontwikkelen. Naast je onderzoek ondersteun je ons commerciële team één dag per week met marketing en sales gerelateerde werkzaamheden. Je wordt volwaardig onderdeel van de commerciële afdeling die bestaat uit 15 collega’s. Je rapporteert aan het marketing team en deelt je ideeën regelmatig met de sales manager en commercieel directeur.

Jouw profiel

  • Je volgt een HBO opleiding op het gebied van Marketing en/of Sales
  • Je bent vanaf januari fulltime beschikbaar voor een periode van 6 maanden
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Je toont lef, bent initiatiefrijk en creatief met het oplossen van problemen en hebt affiniteit met techniek. Met gezond verstand en beide benen op de grond toon je oprechte nieuwsgierigheid in mens en techniek. Je richt je niet op een snelle verkoop, maar steekt je handen uit de mouwen voor een langdurige klantrelatie. Met een bijbaan of stage in een internationale en technische omgeving scoor je pluspunten.

 

Direct solliciteren

Vul onderstaand formulier in om direct te solliciteren. Stuur je liever een e-mail? Solliciteer dan door je CV en korte motivatie te sturen naar Mevr. Patricia van der Spek-Pols via solliciteren@lagersmit.com.

 

Wat Lagersmit biedt

Wij bieden je een fulltime stage in een internationale en groeiende organisatie. Onze 80 medewerkers hebben allemaal hun eigen expertise en één van onze kernwaarden is dat we samenwerken (intern en extern) als goede vrienden. Dat leidt tot een open en platte organisatie, waarin eigen initiatief meer dan gewaardeerd wordt. Bij Lagersmit dragen we bij aan je ontwikkeling en geven we je veel vrijheid. Een greep uit onze secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Actieve begeleiding
  • Flexibele werktijden
  • Thuiswerkregeling

Momenteel werken we zoveel mogelijk vanuit huis, maar vanaf september hopen we weer vaker naar kantoor te komen. Natuurlijk ontvang je een passende vergoeding én je dagelijkse portie fruit. Halen we ons maandtarget? Dan is de bedrijfslunch op kosten van de zaak.

Over Lagersmit

Lagersmit is een Nederlandse organisatie met een groots internationaal karakter. In de afgelopen 165 jaar hebben we ons ontwikkeld tot een marktleider op het gebied van afdichtingen. Je vindt onze afdichtingen onder andere op jachten, baggerschepen, nucleaire energiecentrales, gemalen en getijdenturbines. Op onze moderne productielocatie worden de afdichtingen ontworpen en gefabriceerd. In samenwerking met onze klanten streven wij naar de beste en innovatieve oplossingen. We geloven dat het altijd beter kan en daar gaan we dan ook voor!

pand-lagersmit-alblasserdam

Vacatures

Is deze vacature niet wat je zoekt? Stuur ons een open sollicitatie of bekijk ons overzicht van openstaande vacatures!

Bekijk vacatures

Solliciteren

Herken je jezelf in de omschrijving en spreekt de functie van Afstudeerstage HBO Marketing & Sales je aan? Solliciteer dan door je CV en korte motivatie te sturen naar Mevr. Patricia van der Spek-Pols. Acquisitie, het zonder opdracht voorstellen van kandidaten, ZZP-ers, interimmers e.d. wordt niet op prijs gesteld en niet door Lagersmit in behandeling genomen.

Patricia van der Spek – Pols

HR Officer

General phone number